NAE-dag 2021 – SeysCentra

Header-nae-dag

NEAVE-logoBehandelcentra SeysCentra wil u tijdens de NAE-dag 2021 nader laten kennismaken met de minder bekende voedings- en eetstoornissen. Ofschoon Avoidant/Restrictive Food Intake Disorder (ARFID) sinds 2013 is opgenomen in de DSM-5 is het herkennen en behandelen van deze voedings- en/of eetstoornis nog niet vanzelfsprekend voor veel van onze verwijzers en onder behandelaren. Evenmin genieten stoornissen als Pica of Ruminatiestoornis de aandacht die ze verdienen en moeten we kennis hierover veelal uit het buitenland halen. Atypische eetstoornissen, combinaties van eetstoornissen of psychiatrische comorbiditeit bij eetstoornissen (zoals b.v. Autisme Spectrum Stoornis), leveren ons vaak complexe vraagstukken op over ‘hoe aan te pakken’ en ‘waar te beginnen’?

Op deze dag nodigen we onze collega's van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen uit om te komen luisteren naar en in gesprek te gaan met professionals én ervaringsdeskundigen op deze terreinen. De bijeenkomst wordt gehouden bij hotel Van der Valk in Lent, Nijmegen.

Ondersteund door enkele (inter)nationale experts in onderzoek en behandeling op het gebied van deze problematiek, willen we onze eigen opgebouwde kennis graag met eenieder delen en van elkaar leren.

Kom ook naar de NAE-dag op 14 oktober en meld je hier aan.
De NAE dag wordt georganiseerd voor professionals in het werkveld en is met name bedoeld voor leden van de NAE. De kosten van deelname voor leden bedragen € 125,- . Kosten van deelname voor niet-leden bedragen €250,00. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor niet leden beschikbaar. Rekening houdend met de geldende Coronaregels is een gezondheidscheck verplicht. 

Reeds toegekende accreditatie: Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals - 5 punten, Accreditatiebureau FGzPt, specialismen gezondheidszorgspsycholoog - 5 punten, Verpleegkundig specialistenregister - 5 punten, Cognitief gedragstherapeuten (VGCT) - 5 punten, ADAP (Acreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici) - 5 punten

Accreditatie is aangevraagd bij NIP-eerstelijns/ NIP K&J/ NVO-OG

Bekijk het programma van de NAE-dag.


Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen