SeysCentra_eetproblemen_blok_behandelmethodes

Over SeysCentra

SeysCentra is gespecialiseerd in de behandeling van ernstige eetproblemen (ARFID) en onzindelijkheid bij kinderen en jongeren. Daarbij maken wij gebruik van een multidisciplinaire aanpak. De basis van onze behandelingen wordt gevormd door toegepast wetenschappelijk onderzoek. Dit zorgt voor wetenschappelijk gevalideerde behandelmethoden én voor innovatieve impulsen. 

 

Lees meer

SeysCentra_eetproblemen_behandeling_alg

Een verwijzing, en nu? 

Voor behandeling bij SeysCentra heeft u een verwijzing nodig van een specialist. Indien behandeling bij SeysCentra tot de mogelijkheden behoort wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Later in het traject volgt een uitnodiging voor een intake of consultgesprek.

Lees meer

SeysCentra_eetproblemen_LP_kind_herkennen

Wachttijden

Als specialist op het gebied van ernstige eetproblemen en zindelijkheidsproblematiek, krijgen wij aanmeldingen uit het hele land. Wachttijden zijn daardoor helaas niet te vermijden. 

 

Actuele wachttijden

SeysCentra_eetproblemen_LP_kind_aanmerking

Locaties

SeysCentra heeft vier locaties, verspreid over het land. In Malden (Gelderland) is zowel dagbehandeling als 24-uursbehandeling mogelijk. Op onze locaties in Utrecht, Maastricht en Zwijndrecht bieden we alleen dagbehandeling aan. Een behandeltraject op locatie wordt altijd opgevolgd door een ambulant natraject.

 

Bekijk onze locaties

Kosten en vergoeding 

Heb je een doorverwijzing van een specialist voor een behandeling bij SeysCentra? Dan worden de kosten van de behandeling (bij kinderen en jongeren tot 18 jaar) normaal gesproken vergoed door de gemeente.

Lees meer

SeysCentra_eetproblemen_LP_jongere_herkennen
SeysCentra_onzindelijkheid_behandeling-algemeen

Rapportcijfers

Wij vragen ouders na de behandeling van hun kind altijd een vragenlijst in te vullen en de behandeling te beoordelen met een rapportcijfer. Nieuwsgierig naar onze actuele rapportcijfers en slagingspercentages?

 

Bekijk de rapportcijfers

SeysCentra_home_blok_hoe-kom-ik-terecht-bij

Veelgestelde vragen

Een handig overzicht van veelgestelde vragen & onze antwoorden daarop. Staat jouw vraag er niet tussen of is het antwoord niet toereikend? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen


Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen