SeysCentra-methode-voor-eetproblemen

SeysCentra

Wat doet SeysCentra? 

Behandelcentrum SeysCentra is gespecialiseerd in de behandeling van voedselweigering en onzindelijkheid (bij kinderen met of zonder verstandelijke beperking).   

Onze methode werkt 

De aanpak van SeysCentra is effectief en wetenschappelijk onderbouwd.

Bij de behandeling van uw kind op het gebied van voedselweigering werken verschillende disciplines samen in een zogenaamd eetteam. Dit team bestaat uit een mix van specialisten, zoals: gedragswetenschappers, medische disciplines, fysiotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Aan het team kunnen vaste consulenten verbonden zijn. Denk daarbij aan een kinderneuroloog, kinderpsychiater, een kindergastro-enteroloog en een kinderradioloog. SeysCentra werkt nauw samen met de Radboud Universiteit Nijmegen, het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en het UMC+ in Maastricht. 

Zindelijkheidstraining is voor kinderen en jongeren die problemen hebben met zindelijk worden of blijven. De aanpak van de behandeling is wetenschappelijk onderbouwd. Na een intake wordt een behandelplan opgesteld, dat wordt besproken met alle betrokkenen: ouders, kind, school, kinderdagverblijf. In overleg wordt bepaald welke doelen worden nagestreefd. De behandeling vindt in de regel plaats op één van onze behandelcentra of ambulant.

Locaties SeysCentra 

SeysCentra heeft verschillende vestigingen in Nederland, onder andere in Gelderland, Limburg en Utrecht. Bij de vestiging in Gelderland (Malden) is zowel dag- als 24-uursbehandeling mogelijk. De locaties in Utrecht en Maastricht  bieden dagbehandeling. Sinds kort is er ook een locatie in Zwijndrecht geopend. Aansluitend aan de behandeling volgt een ambulant natraject.

Kijk hier voor de contactgegevens en routebeschrijving.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]