SeysCentra-methode-voor-eetproblemen

SeysCentra

Wat doet SeysCentra? 

Behandelcentrum SeysCentra is gespecialiseerd in de behandeling van voedselweigering (bij kinderen met of zonder verstandelijke beperking).   

Onze methode werkt 

De aanpak van SeysCentra is effectief en wetenschappelijk onderbouwd. Bij de behandeling van uw kind werken verschillende disciplines samen in een zogenaamd eetteam. Dit team bestaat uit een mix van specialisten, zoals: gedragswetenschappers, medische disciplines, fysiotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Aan het team kunnen vaste consulenten verbonden zijn. Denk daarbij aan een kinderneuroloog, kinderpsychiater, een kindergastro-enteroloog en een kinderradioloog. SeysCentra werkt nauw samen met de Radboud Universiteit Nijmegen en het UMC+ in Maastricht.   

Locaties SeysCentra 

SeysCentra heeft verschillende vestigingen in Nederland, onder andere in Gelderland, Limburg en Utrecht. Bij de vestiging in Gelderland (Malden) is zowel ambulante, dag- als 24-uursbehandeling mogelijk. De locaties in Utrecht en Maastricht bieden ambulante en dagbehandeling. SeysCentra levert daarbij online ondersteuning en begeleiding.  

Kijk hier voor de contactgegevens en routebeschrijving.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]