Bibi Huskens nieuwe directeur SeysCentra

Bibi-HuskensBibi Huskens is benoemd tot directeur van SeysCentra. Zij volgt Marieke van Meerten op, die per 1 februari vertrekt naar Koraal. Daar wordt zij directeur van het Landelijke Expertise Centrum. 

Bibi was de afgelopen drie jaar hoofd Behandeling bij SeysCentra en daarmee een bekend gezicht binnen het behandelcentrum. “Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging. De afgelopen drie jaren was ik vooral inhoudelijk bezig, maar in het verleden had ik een eigen bedrijf. Toen combineerde ik inhoud met bedrijfsvoering. Ik merk dat die bedrijfsmatige kant mij ook erg boeit. Ik heb nu het gevoel van toen weer een beetje terug. Tegelijkertijd is dit een mooie stap vooruit”, vertelt ze. De komende 14 dagen staan voor haar in het teken van de overdracht. Die zal soepel verlopen, verwacht ze: “Ik ken de mensen en zit al in het MT tenslotte.” 

Naast hoofd Behandeling was Bibi ook senior onderzoeker. Die functie gaat ze noodgedwongen anders invullen. “Maar ik blijf co-promotor van twee promotietrajecten aan de universiteit over zindelijkheid en autisme.”  SeysCentra gaat met de aanstelling van Bibi Huskens tot directeur op zoek naar een nieuw hoofd Behandeling. 

De raden van bestuur van Pluryn en Koraal zijn blij in de persoon van Bibi Huskens een directeur te benoemen, die zowel vakinhoudelijke als bedrijfsmatige kennis en ervaring meebrengt en het ingezette beleid verder kan ontwikkelen.

Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen