• Werken bij
 • Masterstage Pedagogische Wetenschappen Utrecht

Masterstage Pedagogische Wetenschappen Utrecht

Voor locatie SeysCentra Utrecht zijn wij op zoek naar een:

Masterstudent Pedagogische wetenschappen of Psychologie

Per september 2024 voor 24 uur per week voor een klinische stage + diagnostiekaantekening. 

Waar doe jij het voor?

Voor kinderen en jongeren met ernstige eetproblemen (ARFID) maak jij als aankomend orthopedagoog het verschil door behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl: een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen.

Wat mag je doen?

Tijdens de klinische stage werk je onder supervisie van een ervaren gedragswetenschapper op de locatie in Utrecht. Onderdeel van je taken is de opzet en uitvoering van behandeling van kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID). Er wordt vanuit (cognitief) gedragstherapeutisch kader gewerkt, met kinderen en jongeren met of zonder een verstandelijke of lichamelijke beperking. Tijdens de behandeling wordt intensief contact met ouders gehouden. De behandelingen vinden plaats op locatie Utrecht. Het behalen van je diagnostiekaantekening mag tevens een onderdeel zijn van het stagetraject. 

Wat breng je mee?

Eigen initiatief, kunnen overleggen en zowel individueel- als samen willen werken in een multidisciplinair team. Bereidheid tot zelfreflectie, flexibiliteit en enige mate van zelfvertrouwen zijn competenties die een basis vormen voor een prima stagejaar. Geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en hier een uitdaging in zien is belangrijk.

 • Je volgt een master pedagogische wetenschappen, orthopedagogiek of kinder- en jeugdpsychologie, een master education and child studies of een master klinische kinder- en jeugdpsychologie;
 • Je hebt affiniteit en kennis van (cognitief) gedragstherapeutische analyses en (ABA) behandelingen;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van SeysCentra;
 • Je hebt een actieve, lerende houding en staat open voor feedback;
 • Je bent flexibel en bereid om samen met jouw collega’s vorm te geven aan deze unieke locatie; 
 • Je wilt het maximale uit jezelf halen en uit je stage;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en samenwerkingsvaardigheden. 

Beschrijving locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met zindelijkheidsproblematiek. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden je een leuke stage in een prettige leer/werkomgeving;
 • Een samenwerking met een team van gedreven professionals;
 • Stagevergoeding is conform de cao gehandicaptenzorg.

Meer weten?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dorian Comperen via 06-13584012. Voor overige vragen mag je mailen naar recruitment@seyscentra.nl.

Solliciteren!

Wij ontvangen graag uiterlijk 3 maart 2024 jouw motivatiebrief en CV per mail. Mail naar recruitment@seyscentra.nl

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 11 maart. Wij verzoeken jou vriendelijk om hier alvast rekening mee te houden in je agenda.

 


Vragen over vacatures of direct solliciteren?

Neem contact met ons op

roundicon-mail

recruitment@seyscentra.nl

roundicon-phone

088-779 47 90