• Werken bij
 • Masterstudent Pedagogische Wetenschappen of Psychologie ZH

Masterstudent Pedagogische Wetenschappen of Psychologie ZH

Voor locatie SeysCentra Malden zijn wij op zoek naar een:

Masterstudent Pedagogische wetenschappen of Psychologie

Per september 2024 voor 28 uur per week voor de klinische stage inclusief diagnostiekaantekening in combinatie met een scriptie onderzoek.

Waar doe jij het voor?

Voor onze cliënten met ernstige problemen op het gebied van zindelijkheidsproblematiek maak jij als aankomend orthopedagoog, psycholoog of gedragswetenschapper het verschil door behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl: een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen.

Wat mag je doen?

Tijdens de klinische stage werk je onder supervisie van een ervaren gedragswetenschapper op de locatie in Malden. Onderdeel van je taken is de opzet en uitvoering van behandeling van kinderen met zindelijkheidproblematiek. Er wordt vanuit (cognitief) gedragstherapeutisch kader gewerkt, met kinderen en jongeren met of zonder een verstandelijke of lichamelijke beperking en /of ontwikkelingsstoornis. Tijdens de behandeling wordt intensief contact met ouders gehouden. De behandelingen vinden plaats op locatie. Het behalen van je diagnostiek aantekening en doen van een scriptie is onderdeel van het stage traject. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl: een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen.

Tijdens het onderzoek gedeelte van de stage ga je ook onderzoek doen en scriptie schrijven binnen onze afdeling zindelijkheidsproblematiek in het kader van een promotie traject van één van onze promovenda. Om op de hoogte te blijven van de huidige ontwikkelingen binnen het vakgebied en om evidence-based te blijven werken, vinden er regelmatig onderzoeken plaats binnen SeysCentra. Op dit moment wordt er data verzameld om de effectiviteit van verschillende trainingsprocedures op de onzindelijkheid voor urine en ontlasting van kinderen en jongeren te meten. Hierbinnen zijn mogelijkheden om een eigen scriptieonderzoek te starten 

Wat breng je mee?

Eigen initiatief, kunnen overleggen en zowel individueel- als samen willen werken in een multidisciplinair team. Bereidheid tot zelfreflectie, flexibiliteit en enige mate van zelfvertrouwen zijn competenties die een basis vormen voor een prima stagejaar. Geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en hier een uitdaging in zien is belangrijk.

 • Je volgt een master pedagogische wetenschappen, orthopedagogiek of kinder- en jeugdpsychologie, een master education and child studies of een master klinische kinder- en jeugdpsychologie;
 • Je hebt affiniteit en kennis van (cognitief) gedragstherapeutische analyses en ABA – principes en technieken;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van SeysCentra en zindelijkheidsbehandeling;
 • Je hebt een actieve, lerende houding en staat open voor feedback;
 • Je bent flexibel en bereid om samen met jouw collega’s vorm te geven aan deze unieke locatie;
 • Je wilt het maximale uit jezelf halen en uit je stage;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en samenwerkingsvaardigheden.

Beschrijving locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met zindelijkheidsproblematiek. Voor de behandeling heeft SeysCentra in Nederland een derdelijns functie. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Voor meer informatie zie www.seyscentra.nl.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden je een leuke stage in een prettige leer/werkomgeving;
 • Een samenwerking met een team van gedreven professionals;
 • Stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Voor meer informatie over de inhoud van de klinische stage of over je scriptie kun je contact opnemen met Jessie de Kort (behandelcoördinator) via jkort@seyscentra.nl of met Maayke van Galen (promovendi) via mgalen02@seyscentra.nl. Andere vragen? Mail naar recruitment@seyscentra.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Mail uiterlijk 27 februari 2024 jouw CV en motivatie naar recruitment@seyscentra.nl
De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 8 maart 2024. Zou jij hier alvast rekening mee willen houden in je agenda?


Vragen over vacatures of direct solliciteren?

Neem contact met ons op

roundicon-mail

recruitment@seyscentra.nl

roundicon-phone

088-779 47 90