Vacature stage locatie Zwijndrecht

Waar doe jij het voor?

Wil jij kinderen met eetproblemen en/of onzindelijkheid ondersteunen, activeren en verzorgen? Wil je weten wat jij allemaal kan doen voor deze kinderen, zodat de behandeling zo optimaal mogelijk uitgevoerd kan worden? Lees dan verder!

 

Wat mag je doen?

Als stagiaire ben je werkzaam als begeleider op één van de behandelgroepen. Als begeleider bij SeysCentra is het jouw uitdaging om de kinderen een veilig leef- en ontwikkelklimaat te bieden. Je wilt de kinderen ondersteunen bij het ontspannen tussen de behandelsessies door, zodat hun ontwikkeling zo optimaal mogelijk kan verlopen. Dit vormt deels de basis en randvoorwaarde voor een geslaagde behandeling en is dus wat jouw stagedag geslaagd maakt.

Als stagiaire krijg je de mogelijkheid aan alle taken deel te nemen die de begeleiders van het centrum uitvoeren. Denk hierbij aan de algehele verzorging en ondersteuning gedurende de dag. Bijvoorbeeld bed-/ eet-/ drink-/ en verzorgmomenten.  
Ook bestaat de mogelijkheid bij te dragen aan de kwaliteit en ontwikkeling van het centrum. De taken en verantwoordelijkheden zijn afgestemd op je opleiding, leerjaar en eigen leerproces.

 

Wat breng je mee?

 

Eigen initiatief, kunnen overleggen en zowel individueel- als samen willen werken in een multidisciplinair team. Bereidheid tot zelfreflectie, flexibiliteit en enige mate van zelfvertrouwen zijn competenties die een basis vormen voor een prima stagejaar. Geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en hier een uitdaging in zien is belangrijk.

  • Je volgt een HBO opleiding HBO Social Work of Pedagogiek 3e leerjaar

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van SeysCentra

  • Je hebt een actieve, lerende houding en staat open voor feedback

  • Je bent flexibel en bereid om samen met jouw collega’s vorm te geven aan deze unieke locatie.

  • Je wilt het maximale uit jezelf halen en uit je stage

 

Doelgroep en locatie?

SeysCentra is een behandelcentrum dat zich richt op kinderen met eetproblemen en/of drinken en in sommige gevallen (on)zindelijkheid. Vaak hebben deze kinderen een uitgebreide en ingewikkelde medische voorgeschiedenis. Als gevolg hiervan kunnen gedragsproblemen ontstaan, zoals extreme voedselvoorkeur, chronisch braken of complete weigering van voedsel en drinken. Tijdens de behandeling van het kind werken de volgende verschillende disciplines samen: orthopedagogie, medische disciplines, verpleging, fysiotherapie, (pre) logopedie en diëtetiek en groepsbegeleiders. Bij het eet-team kunnen vaste consulenten betrokken zijn. Denk daarbij aan een kinderneuroloog, een kinderpsychiater, een kindergastroenteroloog, een kinderradioloog en een logopedist. (SeysCentra heeft zijn hoofdvestiging en kantoor in Malden, andere locaties zijn in Utrecht, Maastricht en Zwijndrecht.)

SeysCentra Zwijndrecht biedt dagbehandeling aan kinderen tot 18 jaar. Vanuit de behandelgroep worden kinderen (meestal individueel) een aantal keer per dag meegenomen voor behandelsessies met de orthopedagogen en gedragswetenschappers.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt SeysCentra?

  • Een stageplek waarin jij je volop kan ontwikkelen onder supervisie van een studentbegeleider

  • Je ontvangt een stagevergoeding van € 400,- bruto op basis van 36 uur per week

 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over SeysCentra op: https://www.seyscentra.nl/
Neem ook gerust contact op met Josan Kuiltjes praktijkopleider 06 - 53 76 05 91 of jkuiltjes@pluryn.nl 

 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie met CV. SeysCentra maakt gebruik van de werving van Pluryn. Klik hier en je komt terecht op het sollicitatieformulier voor deze vacature, via de website van Pluryn.
 
Deze stagevacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

 

Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen