Vacature behandelcoördinator Utrecht

Voor locatie SeysCentra Utrecht zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een behandelcoördinator, voor 32 uur per week.

Waar doe jij het voor? 

Voor onze cliënten met ernstige eetproblemen (ARFID) maak jij als behandelcoördinator het verschil door samen met het team behandelaren de meest passende, evidence-based, behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen. 

Wat mag je doen? 

Je geeft coaching aan het team van behandelaren dat de behandelingen op het gebied van ernstige voedselweigering en (on)zindelijkheid uitvoert. Tevens coördineer je de uitvoering van de behandelingen op locatie. Je draagt er mede zorg voor dat de kwaliteit en deskundigheid van uitvoerend behandelaren wordt gewaarborgd. Je bent gedreven, gericht op samenwerking en je bent in staat een team te verbinden. Daarnaast werk je gedeeltelijk mee in de uitvoering. In nauwe samenwerking met het hoofd behandeling en de andere behandelcoördinatoren geef je inhoudelijke sturing aan de ontwikkeling en uitvoering van het behandelbeleid en de opgestelde behandelprogramma’s. Je werkt aan de hand van evidence-based behandelingen en staat open voor wetenschappelijk onderzoek. 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiekof psychologie.
  • Je beschikt over een GZ-registratie of een afgeronde post academische opleiding op het gebied van (C)GT en/of ABA, of je bent bereid deze te behalen.
  • Je hebt meerdere jaren kennis en ervaring met (cognitief) gedragstherapeutische analyses en (ABA) behandelingen. 
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve, coaching- en samenwerkings-vaardigheden. Je kunt enthousiasmeren en vanuit je voorbeeldfunctie kun je anderen in de uitvoering van hun werk laten excelleren. De functie vraagt een hoge mate van zelfstandigheid en een hoge mate van flexibiliteit.  

Locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen en jongeren met een selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen en jongeren met zindelijkheidsproblemen. Voor de behandeling heeft SeysCentra in Nederland een last resort functie. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van evidence-based behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Zie voor meer informatie www.seyscentra.nl.

Arbeidsvoorwaarden 

  • De functie is binnen de cao-gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 65. Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring is het salaris maximaal € 5.296,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Als behandelcoördinator ontvang je een toeslag van 2 periodieken conform de cao-gehandicaptenzorg. Deze toeslag wordt verleend boven het volgens de FWG vastgestelde salaris. De toeslag wordt stopgezet zodra de coördinerende taken komen te vervallen. Voor medewerkers werkzaam bij Pluryn geldt dat je uit dienst gaat bij Pluryn en in dienst komt bij SeysCentra.
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;
  • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen;
  • In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten? 

Neem gerust contact met ons op!

  • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Petra Zwart, behandelcoördinator, via 06 13 75 34 87.
  • Andere vragen? Stuur een WhatsApp of bel naar Maaike Poelen, recruiter, via 06-13 05 35 67.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Stuur je motivatiebrief en CV naar csb@seyscentra.nl.

 

 

 

Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen