Vacature gedragswetenschapper

Voor locatie SeysCentra Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een gedragswetenschapper - per direct - voor 24 tot 32 uur per week.

Waar doe jij het voor? 

Voor onze cliënten met ernstige problemen op het gebied van chronische/selectieve voedselweigering of onzindelijkheid, maak jij als orthopedagoog/psycholoog het verschil door behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Je voelt je thuis in een omgeving waar flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen belangrijke kernelementen zijn. Ook speel je gemakkelijk in op onverwachte situaties, waarbij je risico durft te nemen. 

Wat ga je doen? 

Als orthopedagoog/psycholoog voor het nieuwe team in Zwijndrecht ben je belast met de opzet en uitvoering van behandeling van voedselweigering en (on)zindelijkheid, van diagnostiek tot en met evaluatie. Je werkt vanuit een (cognitief) gedragstherapeutisch kader, met kinderen en jongeren met of zonder een verstandelijke of lichamelijke beperking. Tijdens de behandeling onderhoud je intensief contact met ouders en stuur je in overleg met de behandelcoördinator desgewenst de behandeling bij. De behandelingen vinden plaats op locatie Zwijndrecht. 

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding in de gedragswetenschappen; 
 • Een basiscursus cognitieve gedragstherapie (geaccrediteerd door de VGCT) is gewenst;
 • Je hebt kennis van en ervaring met (cognitief) gedragstherapeutische analyses en behandelingen;
 • Naast ervaring met de doelgroep beschik je over uitstekende communicatieve en samenwerkingsvaardigheden;
 • Je hebt een grote mate van flexibiliteit, bent zelfstandig en in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en restrictieve voedselweigering (ARFID) en kinderen/jongeren met onzindelijkheid. Voor de behandeling heeft SeysCentra in Nederland een last resort functie. Het unieke van SeysCentra is dat we werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team dat op een creatieve manier behandeloplossingen bedenkt en inzet. Zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Meer informatie vind je op www.seyscentra.nl.

Arbeidsvoorwaarden 

 • Wij bieden je een leuke functie in een nieuw op te zetten team;
 • Voor de functie orthopedagoog/psycholoog bieden wij een maximaal salaris van € 4.499,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband (36 uur), conform de cao gehandicaptenzorg;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je verschillende fiscale voordelen.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar csb@seyscentra.nl.

Meer weten? 

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Diana Kroes, behandelcoördinator, via 06 53 85 88 27.
 • Andere vragen? Bel naar SeysCentra, via 088 779 47 90.
 

Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen