Vacature GZ-Psycholoog Utrecht

Waar doe jij het voor?

Voor kinderen en jongeren met ARFID (selectieve en/of restrictieve voedselinnamestoornis) en/ of onzindelijkheidsproblemen, maak jij als GZ-Psycholoog het verschil door behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt, samen met een team aan professionals, bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl. SeysCentra heeft op dit moment behandellocaties in Zwijndrecht, Utrecht, Malden en Maastricht.

Wat mag je doen?

Als Gezondheidszorgpsycholoog voor het team Utrecht ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van behandeling van kinderen met ARFID. Je werkt vanuit een (cognitief) gedragstherapeutisch kader, met kinderen en jongeren met of zonder een verstandelijke of lichamelijke beperking. Daarnaast houd je contact met zorginstellingen in 1ste en 2de lijn in de omgeving. Tevens ben je een belangrijke schakel in het intakeproces. Je draagt er aan bij dat de kwaliteit en deskundigheid van het team wordt gewaarborgd. In nauwe samenwerking met collega’s geef je inhoudelijke sturing aan de ontwikkeling en uitvoering van het behandelbeleid en de opgestelde behandelprogramma’s. Je werkt aan de hand van evidence-based behandelingen en staat open voor wetenschappelijk onderzoek.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding tot GZ- Psycholoog. 
 • Je neemt meerdere jaren relevante kennis en werkervaring met je mee in cognitieve gedragstherapie, gedragstherapeutische analyses en (ABA) behandeling als bijvoorbeeld GZ-psycholoog, Gedragswetenschapper, Behandelaar, Orthopedagoog (Generalist)
 • Je beschikt over een BIG- registratie
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve, coaching- en samenwerkingsvaardigheden.
 • Je bent een teamspeler, die denkt in mogelijkheden. De functie en de dagdagelijkse dynamiek vraagt een hoge mate van zelfstandig kunnen handelen en flexibiliteit.

Beschrijving locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met zindelijkheidsproblematiek. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Voor meer informatie zie www.seyscentra.nl.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden je een leuke functie in een prettige werkomgeving binnen een “groeiende” organisatie;
 • De functie GZ-Psycholoog is conform cao-gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep FWG65. Op basis van werkervaring bieden we je een salaris van tussen €4.063,- tot max. € 6.136,- bruto per maand (o.b.v. fulltime, 36 uur) ;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;
 • Je ontvangt een Iphone en laptop in bruikleen;
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen;
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren volgt een contract voor onbepaalde tijd.

Meer weten?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Tessa Broekhuijsen (Behandelcoördinator) via 06-83709012.
Andere vragen? Stuur een mail naar recruitment@seyscentra.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Mail je CV en motivatie naar recruitment@seyscentra.nl 

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een meeloopochtend of -middag. 

 

Vragen over vacatures of direct solliciteren?

Neem contact met ons op

roundicon-mail

recruitment@seyscentra.nl

roundicon-phone

088-779 47 90