• Werken bij
 • Vacature Masterstage Pedagogische Wetenschappen Zwijndrecht

Vacature Masterstage Pedagogische Wetenschappen


Voor locatie SeysCentra Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een:

Masterstudent Pedagogische wetenschappen of Psychologie

Per september 2024 voor 24-28 uur per week voor de klinische stage eventueel inclusief diagnostiekaantekening.

Waar doe jij het voor?

Voor kinderen en jongeren met ernstige eetproblemen (ARFID) maak jij als aankomend orthopedagoog het verschil door behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl: een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen.

Wat mag je doen?

Tijdens de klinische stage werk je onder supervisie van een ervaren gedragswetenschapper op de locatie in Zwijndrecht. Een onderdeel van je taken is de opzet en uitvoering van behandeling van kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID). Er wordt vanuit (cognitief) gedragstherapeutisch kader gewerkt, met kinderen en jongeren met of zonder een verstandelijke of lichamelijke beperking. Tijdens de behandeling wordt intensief contact met ouders gehouden. De behandelingen vinden plaats op locatie Zwijndrecht. Het behalen van je diagnostiekaantekening kan een onderdeel van het stagetraject zijn. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl: een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen.

Wat breng je mee?

Eigen initiatief, kunnen overleggen en zowel individueel- als samen willen werken in een multidisciplinair team. Bereidheid tot zelfreflectie, flexibiliteit en enige mate van zelfvertrouwen zijn competenties die een basis vormen voor een prima stagejaar. Geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en hier een uitdaging in zien is belangrijk.

 • Je volgt een master pedagogische wetenschappen, orthopedagogiek of kinder- en jeugdpsychologie, een master education and child studies of een master klinische kinder- en jeugdpsychologie
 • Je hebt affiniteit en kennis van (cognitief) gedragstherapeutische analyses en (ABA) behandelingen.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van SeysCentra
 • Je hebt een actieve, lerende houding en staat open voor feedback
 • Je bent flexibel en bereid om samen met jouw collega’s vorm te geven aan deze unieke locatie.
 • Je wilt het maximale uit jezelf halen en uit je stage
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en samenwerkingsvaardigheden. 

Beschrijving locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met zindelijkheidsproblematiek. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden je een leuke stage in een prettige leer/werkomgeving;
 • Een samenwerking met een team van gedreven professionals;
 • Stagevergoeding is conform de cao gehandicaptenzorg.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact Jolanda Roukes, behandelcoördinator, via 06-18612206.
Andere vragen? Mail naar recruitment@seyscentra.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Solliciteer uiterlijk 3 maart 2024! Stuur jouw motivatiebrief en CV per e-mail naar recruitment@seyscentra.nl.
De sollicitatiegesprekken staan gepland in de middag 11 of 12 maart. Zou je hier alvast rekening mee willen houden in je agenda?

Vragen over vacatures of direct solliciteren?

Neem contact met ons op

roundicon-mail

recruitment@seyscentra.nl

roundicon-phone

088-779 47 90