Vacature persoonlijk begeleider

Deze functie is inmiddels vervuld.

Waar doe jij het voor?

Voor onze cliënten met ernstige problemen op het gebied van chronische/selectieve voedselweigering of onzindelijkheid, maak jij als persoonlijk begeleider het verschil door zorg en activering te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Je voelt je thuis in een omgeving waar flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen belangrijke kernelementen zijn. Ook speel je gemakkelijk in op onverwachte situaties, waarbij je risico durft te nemen.  

Wil je meer weten over SeysCentra, bekijk dan onze website

Wat ga je doen?

Je creëert een veilig klimaat voor de behandeling van kinderen met voedselweigering en/of onzindelijkheid. Je onderhoudt intensief contact met ouders en verwanten, de betrokken behandelaars en overige disciplines. Rekening houdend met hun leefwereld en ontwikkelingsniveau, draag je zorg voor de verzorging en activering van de kinderen op de behandelgroep.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een verpleegkundige of agogische opleiding op mbo-niveau 4 afgerond en aantoonbare affiniteit met de doelgroep van zeer jonge kinderen.
  • Vanuit een professioneel-betrokken houding heb je zicht op de mogelijkheden van het kind en van jezelf.
  • Je bent een teamspeler, denkt graag mee over nieuwe ontwikkelingen en levert daaraan een bijdrage.
  • Het spreekt voor zich dat je sociale en communicatieve vaardigheden uitstekend zijn.

Locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en restrictieve voedselweigering (ARFID) en kinderen/ jongeren met onzindelijkheid. Voor de behandeling heeft SeysCentra in Nederland een last resort functie. Het unieke van SeysCentra is dat we werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team dat op een creatieve manier behandeloplossingen bedenkt en inzet. Zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Meer informatie vind je op www.seyscentra.nl.

Arbeidsvoorwaarden

  • Wij bieden je een leuke functie in een nieuw op te zetten team;
  • De functie van persoonlijk begeleider is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 40. Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring ligt het salaris tussen € 1.889,- en € 2.793,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur); Voor medewerkers werkzaam bij Pluryn geldt dat je uit dienst gaat bij Pluryn en in dienst komt bij SeysCentra;
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;
  • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je verschillende fiscale voordelen.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar csb@seyscentra.nl.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

  • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met het secretariaat, via 088 779 47 90.

 


Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen