Vacature persoonlijk begeleider

Voor locatie SeysCentra Utrecht zijn we op zoek naar een persoonlijk begeleider, voor 32 uur per week.

Waar doe jij het voor?

Voor kinderen en jongeren met ernstige eetproblemen (ARFID) maak jij als persoonlijk begeleider het verschil door behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl: een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen.

Wat mag je doen?

Als persoonlijk begeleider voor ons team in Utrecht creëer je een veilig klimaat voor de behandeling van kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID). Je onderhoudt intensief contact met ouders en verwanten, de betrokken behandelaars en overige disciplines. Rekening houdend met hun leefwereld en ontwikkelingsniveau, draag je zorg voor de verzorging en activering van de kinderen op de behandelgroep.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een verpleegkundige of agogische opleiding op mbo-niveau 4 afgerond en aantoonbare affiniteit met de doelgroep van zeer jonge kinderen.
 • Vanuit een professioneel-betrokken houding heb je zicht op de mogelijkheden van het kind en van jezelf.
 • Je bent een teamspeler, denkt graag mee over nieuwe ontwikkelingen en levert daaraan een bijdrage.
 • Het spreekt voor zich dat je sociale en communicatieve vaardigheden uitstekend zijn.
 • Je bent bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon.
 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht.

Locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met onzindelijkheid. Voor de behandeling heeft SeysCentra in Nederland een last resort functie. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Voor meer informatie zie www.seyscentra.nl.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden je een leuke functie in een prettige werkomgeving;
 • De functie van persoonlijk begeleider is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 45. Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring ligt het salaris tussen € 2.016,- en € 3.084,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen;
 • In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden. 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Anke van der Aa, persoonlijk begeleider locatie Utrecht, via 088 779 58 90.
 • Andere vragen? Stuur een WhatsApp of bel naar Sanne Burgers-de Lange, recruiter, via 06-23 73 48 65.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 10 juni, via deze link
De sollicitatiegesprekken staan gepland op 16 juni. Zou je hiermee alvast rekening willen houden in jouw agenda?

 


Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen