Vacature Promovendus Zindelijkheid

SeysCentra en de Radboud Universiteit Nijmegen zijn op zoek naar een Promovendus zindelijkheid, voor 28 uur per week

Wat mag je doen?

 

Kinderen en jongeren met ontwikkelingsstoornissen worden zelden zindelijk voor urine en ontlasting door rijping. Vaak is een zindelijkheidstraining thuis of op het dagverblijf niet voldoende en is specialistische één-op-één training noodzakelijk. Wetenschappelijke studies richten zich hoofdzakelijk op de effecten van trainingsmethoden voor zindelijkheid voor urine en in veel mindere mate op zindelijkheid voor ontlasting. Dit promotie-onderzoek richt zich op de effectiviteit van standaard urotherapie, verschillende gedragsbehandelingsprocedures, zoals response restrictie en video modelling, voor het bereiken van zindelijkheid voor zowel urine als ontlasting en op de invloed van oudervariabelen. De promovendus zal voor het onderzoek contact hebben met kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 tot 18 jaar met verschillende problematieken, hun ouders en het team behandelaren van SeysCentra. Daarnaast zal de promovendus contact hebben met diverse ziekenhuizen in Nederland.

Het promotie-onderzoek wordt uitgevoerd binnen SeysCentra dat hiertoe samenwerkt met de Radboud Universiteit Nijmegen (Behavioural Science Institute (BSI), Prof. dr. R. Didden) waar ook de promotie zal plaatsvinden. De promovendus (m/v) krijgt een aanstelling bij SeysCentra in Malden.

 

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een relevante afgeronde Master opleiding orthopedagogiek, psychologie of aanverwant. Een research master is een pré.

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van kinderen en jongeren met een ontwikkelingsstoornis.

 • Je hebt ervaring of affiniteit met zindelijkheidsproblemen.

 • Je hebt bij voorkeur kennis van Applied Behavior Analysis (ABA) en Single-Case Research.

 • Je bent analytisch en oplossingsgericht.

 • Je hebt goede communicatieve en schrijfvaardigheden. (in zowel Nederlands als Engels)

Beschrijving locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met onzindelijkheid. Voor de behandeling heeft SeysCentra in Nederland een last resort functie. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Voor meer informatie zie www.seyscentra.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden een promotie-traject voor 0,8 fte voor de duur van vijf jaar, te starten per 1 februari 2020. Indien gewenst zou dit promotie-traject ook kunnen plaatsvinden door het promotie-onderzoek en werken als behandelaar te combineren. De duur van het onderzoek zou dan 6 jaar worden met een aanstelling van 1.0 fte, gecombineerd als promovendus / behandelaar bij SeysCentra in samenwerking met BSI Radboud Universiteit Nijmegen.

 • De functie promovendus (Onderzoeker B) is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 55. We bieden je een salaris tussen € 2675,- en € 3948,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband (36 uur), conform de cao gehandicaptenzorg.

 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;

 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen;

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dr. Bibi Huskens, Hoofd behandeling en senior onderzoeker, via 06- 18 41 08 77

 • Andere vragen? Stuur een WhatsApp of bel naar Sanne Burgers-de Lange, recruiter, via 06-23734865.

 • De vacature blijft open totdat we een geschikte kandidaat gevonden hebben.    

 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

 

Wij ontvangen je sollicitatie graag via csb@seyscentra.nl

 

Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen