Vacature Teammanager

Per direct, voor 28-36 uur per week, voor locatie Utrecht & Zwijndrecht.

SeysCentra zoekt voor de behandellocatie Utrecht & Zwijndrecht een teammanager. In samenwerking met de behandelcoördinatoren en meewerkend teamcoördinatoren van de desbetreffende locaties geef je leiding en bied je ondersteuning aan de teams van gedragswetenschappers, pedagogische begeleiders en vak therapeuten. Als teammanager werk je vanuit verbinding, weet je te inspireren en denk je vanuit mogelijkheden. Je geeft inzicht, brengt overzicht en bewaakt hierbij de gestelde kaders. Je weet hierbij goed te schakelen van strategisch tot operationeel niveau.

 

Waar zorg je als teammanager voor?

Als teammanager zorg je voor de optimale inzet van personeel en middelen (kwantitatief en kwalitatief). Je bent integraal verantwoordelijk voor het primaire proces. Je biedt ondersteuning, coacht de teams, draagt zorg voor een veilig en optimaal leerklimaat. Je werkt hierbij nauw samen met de behandelcoördinatoren en de meewerkend teamcoördinatoren van de locatie. Je stimuleert, inspireert en je bent een boegbeeld voor open communicatie, een proactieve samenwerking en eigenaarschap. Je bent hierbij zichtbaar voor de medewerkers, neemt tijd voor het goede gesprek, stimuleert ontwikkeling en biedt ruimte voor het leren van elkaar en met elkaar. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de interne en externe samenwerkingspartners als het gaat om de inzet van medewerkers, faciliteiten en middelen voor de desbetreffende locatie(s). Je bewaakt het ingezette beleid, de beschikbare budgetten en houdt de beoogde doelen voor ogen. Samen met het team zorg je voor een optimale dienstverlening op de locaties. Je laat je hierbij adviseren en ondersteunen door de ondersteunende stafdiensten zoals HR advies, kwaliteit, en het secretariaat. Als teammanager ontvang je leiding van de directeur SeysCentra. Door de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort, weet je elkaar makkelijk te vinden en kan er snel worden geschakeld.

 

Wat breng je mee? 

 • Je hebt een afgeronde managementopleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld HBO-bachelor “Management in de zorg”.

 • Je hebt aantoonbare relevante ervaring als manager, bij voorkeur, in de zorg en/of binnen een dienstverlenende sector.

 • Je hebt affiniteit met de zorg en nadrukkelijk met de doelgroep kinderen en jongeren.

 • Je maakt verbinding, zorgt voor de juiste aandacht en waardering, zorgt en borgt het goede gesprek en weet de te stimuleren en te inspireren.

 • Je durft de koers neer te zetten, toont eigenaarschap en je weet waar nodig bij te sturen om de beoogde doelen te behalen.

 • Je hebt overzicht op de dagdagelijkse organisatie en kijkt met een bedrijfskundige blik, met inzicht en kennis van financiële zaken.

 • Vacature Utrecht & Zwijndrecht: Je woont in de regio Utrecht, of tussen Utrecht en Zwijndrecht. Je standplaats is Utrecht. Je bent bereid om daarnaast frequent (wekelijks) aanwezig te zijn op de locatie Zwijndrecht.   

Locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met zindelijkheidsproblematiek. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Voor meer informatie zie www.seyscentra.nl.

 

Wat hebben wij te bieden

 • De functie is binnen de CAO gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 60. Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring is het salaris minimaal €3.374,- en maximaal €4.905,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%

 • Naast je vakantieverlof, mogelijkheid tot inzet van PLB uren voor extra vrije tijd.

 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Of fit blijven door te sporten? Via meerkeuzesysteem bieden we je diverse fiscale voordelen;

 • Mogelijkheid om gedeeltelijk flexibel, of deels vanuit huis te werken.

 • Een laptop met jouw digitale werkomgeving en een mobiele telefoon wordt tot je beschikking gesteld.

 • Woon-werk KM vergoeding van 0,12ct (evt. mogelijkheid tot een uitruilmogelijkheid tot €0,19ct te KM) of een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag.

 • Ruimte voor het verruimen van je kennis of het bijhouden van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Meer weten, neem gerust contact met ons op!

Bel naar 088-7794790 of stuur een mail naar recruitment@seyscentra.nl.

Herken je jezelf in bovenstaande profiel en wil je direct solliciteren?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV! Deze mag je sturen naar recruitment@seyscentra.nl

Sollicitatieprocedure

Bestaande uit een kennismaking, online assessment en 2e verdiepend gesprek. 


Vragen over vacatures of direct solliciteren?

Neem contact met ons op

roundicon-mail

recruitment@seyscentra.nl

roundicon-phone

088-779 47 90