Een aparte behandellocatie

SeysCentra_750x442

De behandeling van problemen bij onzindelijkheid vindt in de regel plaats in Malden. Op het terrein van SeysCentra in Malden is hiervoor een speciaal behandelcentrum ingericht, met plek voor de behandeling van 4 kinderen tegelijk. De eerste twee weken van de behandeling vinden plaats op deze locatie. Na deze twee weken 'interne behandeling' gaat de behandeling thuis verder.

 

Hoe is het verblijf in de eerste 2 weken?

De eerste twee weken vind de behandeling plaats van maandag tot en met vrijdag in het behandelcentrum voor onzindelijkheid. Op de eerste dag ontmoeten we elkaar in het centrale gebouw, ook wel genaamd 'behandelafdeling VW'. Daar maken kind en ouder/verzorger kennis met de persoonlijk begeleider en behandelaar. Daarna vervolgen we onze weg naar het naast gelegen gebouw waar de komende weken de training zelf gaat plaatsvinden. De zogenaamde 'behandelafdeling ZH'. Ieder kind heeft daar zijn of haar eigen trainingsruimte inclusief toilet. Er is een gezamenlijke ruimte voor de momenten van rust op de trainingsdagen.

Beschikbaarheid logeren

Het is gebruikelijk dat de kinderen door hun ouders worden gebracht en opgehaald. Als dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat persoonlijke omstandigheden dat niet toelaten of de afstand onoverbrugbaar is, kan een kind blijven logeren. In het centrale gebouw is hiervoor een logeerplek ingericht. Kinderen krijgen hier dan een eigen tijdelijke slaapkamer.

Voor de ouders zelf is er bij SeysCentra op dit moment geen mogelijkheid tot overnachting. SeysCentra is bezig met het realiseren van een ouderverblijf in Malden. We hopen dat het verblijf voor de zomer van 2020 in gebruik kan worden genomen. Tot die tijd helpen we graag door het aanbieden van een lijst met beschikbare logeermogelijkheden in de regio. Ouders kunnen dan zelf hun overnachtingsplek organiseren. 


Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen