Logeerhuis De Boeg

Als ouder wil je graag dicht bij je kind zijn als het voor een behandelprogramma naar SeysCentra komt. Als de reisafstand niet op een dag te behappen is (langer dan drie kwartier of een uur), dan kunnen ouders en kinderen mogelijk verblijven in logeerhuis De Boeg.

Een fijne plek om tot rust te komen buiten de behandeluren. Ouders en kinderen kunnen hier samen de avonduren en nacht doorbrengen op een eigen kamer in een bungalow met gedeelde keuken.

Beschikbaarheid logeerhuis

Of een verblijf in De Boeg mogelijk is, hangt onder meer af van de beschikbaarheid. Ook moet het verblijf passen binnen het geplande behandelprogramma van het kind. Logeren bij De Boeg kan voor een maximale periode van zes weken. Soms proberen we de behandeling rondom een mogelijk verblijf in De Boeg te plannen, zodat het draaglijker wordt voor ouders en kind.

Kosten voor het verblijf

Aan het overnachten in De Boeg zijn geen kosten verbonden. Ouders moeten echter wel zelf boodschappen doen. Er kan worden gekookt in de gezamenlijke keuken. 

Aanmelden voor een logeerplek via SeysCentra

Het eerste contact loopt altijd via SeysCentra en bij positief bericht over beschikbaarheid volgt een intake bij De Boeg zelf. Logeren bij De Boeg kan alleen via SeysCentra lopen, waarbij het verblijf moet passen binnen de geplande behandeling.


Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen