Directeur Marieke van Meerten neemt afscheid van SeysCentra

Marieke-4447Marieke van Meerten neemt per 1 februari 2021 afscheid als directeur van SeysCentra. Zij is benoemd tot directeur van het Landelijke Expertise Centrum van Koraal. In deze functie blijft zij zijdelings betrokken bij SeysCentra. 

Marieke werkte 25 jaar bij Pluryn. Zij begon als manager van De Winckelsteegh en ontwikkelde daarna SeysCentra tot een toonaangevend behandelcentrum op het gebied van ernstige eetproblemen en onzindelijkheid bij kinderen. SeysCentra is een samenwerkingsverband tussen Pluryn en Koraal. Aan de basis staan de behandelmethodieken van orthopedagoog Daniel Seys en psycholoog Pieter Duker. Er zijn vier behandellocaties verspreid over Nederland. 

Rolf de Folter, lid van de Raad van Bestuur van Pluryn, betreurt het vertrek van Marieke van Meerten, maar heeft ook begrip. “De nieuwe functie biedt een ander perspectief en vraagt om een bevlogen persoon die een hechte gemotiveerde club kan bouwen. Ik heb Marieke leren kennen als een bevlogen directeur, met oog en hart voor mensen. Of zoals ze het zelf zegt: ‘Ik ben een mensenmens. Zonder verbinding met een ander kan ik niet functioneren’. Deze sfeer draagt SeysCentra ook uit. De menselijke maat is bepalend. Ouders en kinderen worden gezien en behandeld met liefde, kennis en respect.” 

“We zijn Marieke bijzonder dankbaar voor al het goede werk dat zij voor Pluryn heeft verricht. Namens Pluryn wens ik haar zowel privé als zakelijk alle goeds”, aldus Rolf de Folter. “Marieke beraadt zich nog op haar afscheid. Net zoals overal wordt die keuze bemoeilijkt door corona. Inmiddels oriënteren we ons op de opvolging van Marieke. Daarover binnenkort meer.” 

Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen