Informatie voor verwijzers

Komt u in uw beroepspraktijk kinderen of jongeren tot 18 jaar tegen die voedsel weigeren (Arfid) of te lang onzindelijk blijven? Heeft u alles geprobeerd? SeysCentra is een ‘last resort’ voor deze kinderen. De methodes zijn wetenschappelijk onderbouwd en al jaren succesvol.  

SeysCentra_eetproblemen_LP_kind_aanmerking
SeysCentra_eetproblemen_LP_kind_behandeling

Behandelprogramma's

Bij SeysCentra zijn verschillende behandelprogramma’s mogelijk. Het is altijd maatwerk: voor ieder kind maken we een individueel behandelplan. Geen kind is hetzelfde en geen probleem is hetzelfde. Het is dan ook ondenkbaar dat ieder behandelprogramma identiek is. Wel hebben we enkele vaste uitgangspunten.

Lees meer

Procedure bij verwijzing

Aanmelden voor een behandelprogramma voor eetproblemen bij SeysCentra kan alleen door middel van een verwijzing van een arts of specialist. Lees meer over de procedure bij het aanmelden van een kind of jongere. 

Lees meer

SeysCentra_eetproblemen_LP_jongere_aanmerking
Web_SeysCentra_Contact_Locatie

Onze partners

Seyscentra onderhoudt nauwe samenwerkingen met diverse partners. Zo werken wij intensief samen met een aantal universiteiten en ziekenhuizen. En onze samenwerkingen worden doorlopend uitgebreid. 

Lees meer 

Onderzoek

Het verrichten van wetenschappelijk onderzoek is een belangrijke doelstellingen van SeysCentra. We werken hiervoor samen met diverse universiteiten en ziekenhuizen. De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om onze behandelprogramma’s verder te verbeteren. 

Lees meer

 

Web_SeysCentra_Verwijzers_Onderzoek
Web_SeysCentra_Verwijzers_Publicaties

Publicaties

Het vele wetenschappelijke onderzoek dat SeysCentra verricht, leidt op regelmatige basis tot publicaties. Daarnaast wordt er door onze leerstoelhouder de komende jaren uitvoerig onderzoek gedaan naar ARFID. Deze en de andere publicaties m.b.t. eetproblemen en zindelijkheidsproblematiek zijn door ons op een rijtje gezet.

Lees meer

Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen