Ouderhuis Malden

SeysCentra_huis_Malden-(1)

SeysCentra heeft een ouderhuis in Malden. Hiermee komt het behandelcentrum tegemoet aan de wens van ouders van kinderen in 24-uurs behandeling. Ouders willen tijdens de behandeling in de buurt van hun kind verblijven. Het behandelcentrum maakt de overgang van thuis naar behandeling bij SeysCentra wat makkelijker. En later in de behandeling kan de overgang van behandeling naar thuis makkelijker plaatsvinden. 

Volwaardige appartementen dichtbij
Het huis ligt op 2 minuten lopen vanaf de behandellocatie in Malden aan de Rijksweg 181. In het huis is op de benedenverdieping een ouderkamer met keuken. Deze ruimte is voor gezamenlijk gebruik van ouders die overdag in de buurt van het behandelcentrum verblijven voor de behandeling van hun kind. 

Daarnaast zijn in het ouderhuis drie afzonderlijke appartementen. Het zijn volwaardige appartementen voorzien van een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. In overleg met de behandelaar kunnen ouders naar behoefte het appartement 2 weken gebruiken.  

Ouders betrekken
SeysCentra wil ouders zoveel mogelijk betrekken bij de behandeling van hun kind. Het betrekken van ouders heeft effect op het welslagen van de behandeling. Met het ouderhuis heeft SeysCentra een mooi tijdelijk verblijf in de buurt van de behandeling in Malden gerealiseerd. 

Het ouderhuis is in Malden omdat deze locatie als enige 24 uurs behandelingen uitvoert. Daarnaast vindt in Malden de behandeling van onzindelijkheidsproblematiek plaats. Cliënten uit het hele land komen hiervoor naar Malden.   

 

Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen