De nieuwste Seyscentra is geopend

Vanaf februari is SeysCentra van start gegaan met de behandelingen op onze nieuwe locatie in Zwijndrecht.

Aanmeldingen Randstad

Met een locatie in Maastricht, Utrecht en twee in Malden, bedient SeysCentra vooral cliënten in Limburg, Gelderland, Utrecht, een groot deel van Brabant en een klein deel van Flevoland en Noord- en Zuid-Holland. De opening van onze locatie in Utrecht, nu drie jaar geleden, leidde tot een toename van het aanmeldingen van cliënten uit de Randstad. Waar we verwachtten dat dit aantal zou toenemen, stokte de toestroom: nogal wat cliënten vonden de reisafstand naar Utrecht te groot.

Sneller en gemakkelijker bereikbaar

Met de opening van onze nieuwe locatie in Zwijndrecht spelen we in op de ondersteuningsbehoefte van cliënten uit met name Zuid-Holland. Verder zijn we sneller en gemakkelijker bereikbaar voor mensen uit Noord-Brabant en Zeeland.

Starten met 10 behandelplekken

In Zwijndrecht bieden we dagbehandeling en ambulante behandeling aan kinderen met chronische of selectieve voedselweigering en aan kinderen met zindelijkheidsproblematiek. We starten met 10 behandelplekken, maar willen snel doorgroeien naar 16 plekken. In principe is er plaats voor zelfs 21 behandelplekken. Het team op locatie Zwijndrecht omvat 10 fte. Mensen werken over het algemeen 24 of 32 uur.


Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen