Vacature gedragswetenschapper Utrecht

Voor locatie Utrecht zijn wij op zoek naar een gedragswetenschapper - per direct - voor 24 uur per week.

Waar doe jij het voor?

Voor kinderen en jongeren met ernstige eetproblemen (ARFID), maak jij als orthopedagoog/psycholoog het verschil door behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl: een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen.

Wat mag je doen?

Als orthopedagoog/psycholoog voor het team in Utrecht ben je belast met de opzet en uitvoering van behandeling van kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID). Je werkt vanuit een (cognitief) gedragstherapeutisch kader, met kinderen en jongeren met of zonder een verstandelijke of lichamelijke beperking. Tijdens de behandeling onderhoud je intensief contact met ouders en stuur je in overleg met de behandelcoördinator desgewenst de behandeling bij. De behandelingen vinden plaats op locatie Utrecht.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek of psychologie.
 • Je beschikt over een GZ-registratie of een afgeronde post academische opleiding op het gebied van (C)GT en/of ABA, of je bent bereid deze te behalen.
 • Je hebt meerdere jaren kennis en ervaring met (cognitief) gedragstherapeutische analyses en (ABA) behandelingen. 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve, coaching- en samenwerkings-vaardigheden.
 • Je kunt enthousiasmeren en vanuit je voorbeeldfunctie kun je anderen in de uitvoering van hun werk laten excelleren. De functie vraagt een hoge mate van zelfstandigheid en een hoge mate van flexibiliteit.  

Locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met onzindelijkheid. Voor de behandeling heeft SeysCentra in Nederland een last resort functie. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Voor meer informatie zie www.seyscentra.nl.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden je een leuke functie in een prettige werkomgeving;
 • De functie orthopedagoog is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 55/60. We bieden je een maximaal salaris van € 4.499,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband (36 uur), conform de cao gehandicaptenzorg.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.
 • In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden. 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen Petra Zwart, behandelcoördinator, via 06 - 13 75 34 87.
 • Andere vragen? Stuur een WhatsApp of bel naar Sanne Burgers-de Lange, recruiter, via 06-23 73 48 65.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 22 maart, via csb@seyscentra.nl !
De sollicitatiegesprekken staan gepland op 25 maart.  Zou je hiermee alvast rekening willen houden in jouw agenda?

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid; interne kandidaten genieten de voorkeur.

 


Het cliëntservicebureau helpt je graag

met het beantwoorden van al je vragen

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-phone

088-779 47 90

roundicon-transparant-chat

Veelgestelde vragen