Vacature Gedragswetenschapper Utrecht

Waar doe jij het voor?

Voor kinderen en jongeren met ernstige eetproblemen (ARFID), maak jij als gedragswetenschapper (orthopedagoog/psycholoog) het verschil door behandeling te bieden en daarmee de kwaliteit van hun leven te versterken. Je draagt bij aan een cultuur waarin maximaal gefocust wordt op het bedenken van de ultieme oplossing, in samenwerking met alle bij de behandeling betrokken professionals. Flexibiliteit, creativiteit en snel schakelen zijn kernelementen in onze werkstijl: een cultuur waarin we snel en flexibel kunnen aanpassen aan wat nodig is en daarbij risico durven te nemen.

 

Wat mag je doen?

Als gedragswetenschapper voor het team in Utrecht ben je belast met de opzet en uitvoering van behandeling van kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID). Je werkt vanuit een (cognitief) gedragstherapeutisch kader, met kinderen en jongeren met of zonder een verstandelijke of lichamelijke beperking. Jij brengt jouw ervaring mee binnen een diagnostische behandelsetting met kinderen en jeugd, en ziet de uitdaging om je verder te blijven ontwikkelen en verdiepen in de expertise van ARFID. Tijdens de behandeling onderhoud je intensief contact met ouders en stuur je in overleg met de behandelcoördinator desgewenst de behandeling bij. De behandelingen vinden plaats op locatie Utrecht.

 

Wat breng je mee? 

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek of psychologie, met eventueel een aanvullend postacademisch diploma op het gebied van (C)GT en/of ABA.

 • Je bent SKJ -registreert of beschik je over de mogelijkheid tot SKJ-registratie.

 • Het is een vereiste dat je over minimaal 3 jaar relevante werkervaring beschikt in het geven van behandeling. Daarnaast heb je meerdere jaren kennis en ervaring met (cognitief) gedragstherapeutische analyses.

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve, coaching- en samenwerkings-vaardigheden.

 • Je bent een teamspeler, die denkt in mogelijkheden. De functie en de dagdagelijkse dynamiek vraagt een hoge mate van zelfstandig kunnen handelen en flexibiliteit.   

Locatie en doelgroep

SeysCentra behandelt kinderen met selectieve en/of restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) en kinderen/ jongeren met zindelijkheidsproblematiek. De uniciteit van SeysCentra is gelegen in het werken vanuit een (bijna) landelijke dekking met een multidisciplinair team waarbij maximale creativiteit bij het bedenken van oplossingen voor behandeling wordt aangewend, zowel op het gebied van het toepassen van behandelmethoden als in de zorg om de cliënt heen. Voor meer informatie zie www.seyscentra.nl.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden je een leuke functie in een prettige werkomgeving;

 • Je ontvangt een Iphone en een laptop in bruikleen;

 • De functie orthopedagoog is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 60. We bieden je een maximaal salaris van € 5.214,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband (36 uur), conform de cao gehandicaptenzorg;

 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;

 • Opleidings- ontwikkelbudget t.w.v. 2000,- per jaar t.b.v bijhouden van je up-to-date kennis en registraties

 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen;

 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren volgt een contract voor onbepaalde tijd.

Meer weten, neem gerust contact met ons op!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Tessa Broekhuijsen (Behandelcoördinator) via 06-83709012.
Andere vragen? Stuur een mail naar recruitment@seyscentra.nl

Direct solliciteren kan ook!

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Mail naar recruitment@seyscentra.nl

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure bestaat uit een 1e gesprek en een 2e gesprek + een dagdeel meelopen.

 

 


Vragen over vacatures of direct solliciteren?

Neem contact met ons op

roundicon-mail

recruitment@seyscentra.nl

roundicon-phone

088-779 47 90